מוצר נוסף בהצלחה
2023-08-23T09:38:27+03:00

אבקת חלבון ביצה הינה אבקת חלבון המכילה חלבון ביצה בכמויות גבוהות ונחשבת לרוב כאבקת חלבון איכותית הרבה יותר מאשר אבקות חלבון אחרות המוצעות בשוק. 

חלבון ביצה הוא המרכיב המרכזי באבקת החלבון החדשה של לסר – סופר אג, ולא בכדי. חלבון מי גבינה הנפוץ ברוב אבקות החלבון, הוא טוב ואיכותי אך הוא פחות טבעי כיוון שהוא עובר תהליכי עיבוד וסינתזה, מה שלא ניתן להגיד על אבקת חלבון ביצה. 

אבקות חלבון של לסר מומלצות על ידי מתאמנים ומומחים רבים בגלל יתרונותיו הרבים של חלבון ביצה. בואו והכירו אותם.  


ערך תזונתי גבוה

הביצה מכילה בתוכה מגוון רחב של רכיבים תזונתיים שונים, מגוונים ואיכותיים לגוף האדם כך שצריכה של ביצה, על כל צורותיה הטבעיות, מספקת לגופכם את הרכיבים התזונתיים החיוביים הללו.

בין הרכיבים התזונתיים המצויים בביצה תוכלו למצוא חומצות שומן חשובות, חלבונים, ויטמינים ומינרלים וחשוב לא פחות, היא דלה בקלוריות.


טוב לעוסקים בפעילות גופני

מחקרים שנעשו לאחרונה, הציגו את יתרונותיו של חלבון ביצה לעוסקים בפעילות גופנית. המסקנות הראו שחלבון ביצה נספג בגופנו בצורה איטית יותר מחלבון מי גבינה שבו משתמשים ברוב אבקות החלבון ובשל ספיגתו האיטית הוא תורם לבניית שריר אפקטיבית יותר. 

לכן, אם אתם מתאמנים ורוצים שהשרירים שלכם ייבנו ויתפתחו בצורה טובה ואפקטיבית – אתם צריכים לצרוך אבקת חלבון ביצה.

באבקות הסופר אג של לסר, תמצאו תשלובת מיוחדת של חלבון ביצה וחלבון מי גבינה.  התשלובת הזו מספקת לגוף שלכם את הטוב משני העולמות. חלבון הביצה נספג בגופנו אט אט ותורם לבניית השרירים. חלבון מי הגבינה נספג באופן די מהיר, ועוזר להתאוששות השרירים לאחר האימון. 

בעל הערך הביולוגי הגבוה ביותר

חלבון הביצה אוצר בתוכו את הערך הביולוגי הגבוה ביותר בטבע.

ערך ביולוגי של חלבון הוא מדד הקובע את אחוז ניצולו של החלבון לאחר הספיגה בגוף. הערך הביולוגי מתייחס למידת האיכות והמהירות שבה הגוף מתחיל להשתמש בחלבון אותו צרכתם. איכות החלבון נקבעת לפי כמות חומצות האמינו המצויות בו וגם באיכותן עצמן. חומצות אמינו הן המרכיבות את יחידות המבנה הבסיסיות של חלבונים. 

חלבון המגיע מן החי (בשר, עוף, ביצים) הוא איכותי יותר מבחינה ביולוגית מאשר חלבון המגיע מן הצומח (סויה, אפונה ועוד). מבין סוגי החלבון המגיעים מן החי, חלבון הביצה נחשב לאיכותי ביותר כיוון שהערך הביולוגי שלו הוא הגבוה ביותר ועומד על 97%. 

באבקות סופר חלבון שלנו, שילבנו בין חלבון הביצה האיכותי לבין חלבון מי גבינה ומקסמנו את הערך הביולוגי שלהם. כך שאתם מקבלים את החלבון האיכותי ביותר לגוף שלכם.


אבקת חלבון ביצה רוכשים באתר לסר

סופר חלבון הינה אבקת חלבון המכילה מעל ל-60% חלבון ביצה, ופותחה בתהליך ייחודי תוך מחשבה על יצירה של מוצר איכותי בעל ערך רב למתאמנים. את תהליך הפיתוח של אבקת סופר חלבון אשר בוצעה במעבדות לסר, הוביל שגיא הלוי - דיאטן קליני וטכנולוג מזון, שהיה אמון על פיתוח התשלובת המיוחדת בה אנו משתמשים.

שילוב מי הגבינה וחלבון הביצה יוצר אפקט כפול של בניית שריר אפקטיבית והתאוששות מהירה יותר של הגוף לאחר האימון. הלוי בהחלט הצליח להביא בשורה חדשה לשוק אבקות החלבון, כזו שאנו מקווים שתשנה את כללי המשחק.